TUINONTWERP EN/OF BEPLANTINGSPLAN ONLINE 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een ontwerp voor de tuin of invulling van de beplanting? Liggen er misschien al ideeën over de inrichting van de tuin maar is het moeilijk om dit om te zetten naar een goed tuinontwerp of beplantingsplan? Dan is de SCHETSONTWERP of BEPLANTINGSADVIES ONLINE service misschien de oplossing.

De kosten voor een online schetsontwerp of beplantingsadvies voor de tuin bedragen € 175,- (inclusief btw). Dit geldt voor tuinen tot 90 m2. U ontvangt de schets of het advies digitaal. Per post kan ook (+ € 10).
Voor grotere tuinen is de prijs op aanvraag. In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om de tuinschets verder uit te laten werken naar een definitief tuinontwerp. 
De tuinontwerpschets vormt een goede basis voor verdere uitwerking van uw tuinplannen, bijv. richting uitvoerend hovenier.

Wenst u alleen een beplantingsadvies, geef dit dan vooraf duidelijk aan. Op een beplantingsadvies is niet in detail aangegeven waar precies welke plant staat, het gaat immers om een advies. Wel ontvangt u een foto-overzicht van de geselecteerde planten (zie afbeeldingen hieronder), aangegeven per plantvak en een daarbij horende plantlijst in Excel. Op deze plantlijst staan vermeldt: de Nederlandse en Latijnse plantennamen, de hoogte, bloeitijd, kleur en bijzonderheden m.b.t. onderhoud.
Wenst u liever een uitgebreid beplantingsplan? Ook dit is in overleg en tegen meerprijs mogelijk. Op een uitgebreid beplantingsplan staat per plantvak aangegeven welke plant waar moet komen te staan, alsook de benodigde aantallen.
Ik kan desgewenst ook voor de bestelling en levering van de planten zorgen, hiervan ontvangt u vooraf een kostenopgaaf. 

NB.: i.v.m. drukte is er momenteel een wachttijd van ca. 2 maanden. In overleg kan ik uw aanvraag doorsturen naar mijn ontwerp-collega Max Griebling. Lees meer: https://www.degroeneverdieping.nl/tuinontwerp-aan-huis

 

Beplantingsplan online Anneke Beemer Amersfoort voortuin
Beplantingsplan online Anneke Beemer Amersfoort voortuin

Wat heb ik nodig?

  • I.v.m. een goede voorbereiding vraag ik u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en een aantal duidelijke foto’s van de tuin en de plantvakken toe te sturen.
  • Verder ontvang ik graag een plattegrond op maat. Op de plattegrond dient aangegeven te worden waar het noorden ligt.
    Op www.kadastralekaart.com kunt u tegen betaling een kadastrale kaart met maatvoering downloaden. Voor u handig om te hebben en voor mij fijn om mee te werken.
  • In geval van een beplantingsadvies graag aangeven waar de plantvakken zich bevinden, de afmetingen van deze plantvakken en het aantal uren zonlicht per plantvak.
  • Na een 50% aanbetaling en ontvangst van de benodigde informatie start ik binnen afgesproken termijn met de schets of het advies, de levertijd bedraagt ca. drie weken.