SCHETSSERVICE TUINONTWERP EN BEPLANTINGSPLAN

 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een ontwerp voor de tuin of invulling van de beplanting? Liggen er misschien al ideeën over de inrichting van de tuin maar is het moeilijk om dit om te zetten in een goed tuinontwerp of beplantingsplan? Dan is de schetsservice misschien de oplossing.
Een schetsafspraak duurt minimaal een uur en is bij u thuis, dit kan meestal op redelijk kort termijn gerealiseerd worden. I.v.m. een goede voorbereiding vraag ik u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en mij wat foto’s van de tuin toe te sturen evenals een plattegrond met de maten van de tuin. Des te sneller kan ik aan de slag tijdens de schetsafspraak.


Ik ben verbonden aan de schetsservice van de TuinOntwerpersGroep (TOG) . Een uur schetsservice kost € 90,00 . Extra tijd nodig? De kosten hiervoor bedragen € 20,- per extra kwartier. Binnen een straal van 10 km vanaf Amersfoort (Hoogland) worden geen reiskosten berekend.

 

STUDIEBEGELEIDING


Bezig met een opleiding Tuinontwerp, Tuinarchitectuur of Plantenkennis? Op zoek naar extra individuele begeleiding? Ook hiervoor kan je bij mij terecht, met name in de wintermaanden heb ik hiervoor ruimte. Ik heb zelf de IPD opleiding tuinarchitectuur en het EHCB examen Tuinarchitectuur en Plantenkennis gedaan en ben bekend met de opleidingseisen. Tarieven zijn in overleg en afhankelijk van het aantal deelnemers.

LEZINGEN


Buiten het tuinseizoen geef ik zo nu en dan lezingen / presentaties. De onderwerpen zijn uiteenlopend, zie hieronder een overzicht van mogelijke thema's. De lezingen zijn zeer geschikt voor bijv. Groei & Bloei ledenavonden en tuingroepen. Sommige lezingen / presentaties geef ik samen met een groene collega. De kosten voor een presentatie bedragen € 160,-. Voor presentaties buiten de gemeente Amersfoort vragen wij een reiskostenvergoeding.

 

Mogelijke thema's:

  • ‘De tuin in alle seizoenen’
  • ‘De beste planten voor de tuin’
  • 'Tuinieren in een veranderend klimaat'
  • 'Klimaatbestendig inrichten van de tuin'
  • 'De mooie moestuin'
  • ‘De Laatste Tuin’ (over grafbeplanting en symboliek op begraafplaatsen)

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met mij op.