ADVIESGESPREK TUINONTWERP OF BEPLANTINGSPLAN


Heb je zelf al een idee over de inrichting of de beplanting van de tuin maar vind je het moeilijk om dit om te zetten in een goed tuin- of beplantingsontwerp? Dan is een kort adviesgesprek op locatie misschien een passende oplossing.
We maken een afspraak voor een advies van 1 1/2 uur, de kosten hiervoor bedragen € 90,- excl. 21% btw. Extra tijd nodig? Meestal is er wel een uitloopmogelijkheid, de kosten hiervoor bedragen € 25,- per extra half uur. Is mijn reisafstand minder dan 10 km, dan worden er geen reiskosten berekend. Ligt de reisafstand tussen 10 en 30 km, dan zijn de reiskosten € 20,00. Is de reisafstand verder dan 30 km., dan gaat de vergoeding van reiskosten in overleg.
Van tevoren ontvang je van mij een vragen- en wensenlijst en i.v.m. een goede voorbereiding is het heel fijn als ik vooraf een aantal foto’s en een tekening met de maten van de tuin ontvang. Een dergelijk adviesgesprek is meestal op redelijk kort termijn te realiseren.

STUDIEBEGELEIDING


NB. Ben je bezig met een opleiding op het gebied van tuinontwerp of tuinarchitectuur en zou je graag extra individuele begeleiding willen hebben bij je opdracht, ook dan kan je bij mij terecht. Ik heb zelf de IPD opleiding tuinarchitectuur en het EHCB examen Tuinarchitectuur en Plantenkennis gedaan en ben bekend met de opleidingseisen.

WORKSHOPS


Heb je belangstelling voor een workshop op het gebied van tuinontwerp, beplanting of hoe je de tuin klimaatbestendig kan inrichten? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op. In overleg bepalen we de datum, locatie en de kosten. De kosten voor een workshop gaan vanaf € 300,- voor 4 uur, dit is inclusief 21% btw maar excl. evt. huur voor een locatie, consumpties en reistijd.

LEZINGEN


Buiten het tuinseizoen geef ik zo nu en dan lezingen / presentaties. De onderwerpen zijn uiteenlopend, zie hieronder een overzicht van mogelijke thema's. De lezingen zijn zeer geschikt voor bijv. Groei & Bloei ledenavonden en tuingroepen. Sommige lezingen / presentaties geef ik samen met een groene collega. De kosten voor een presentatie bedragen € 160,-. Voor presentaties buiten de gemeente Amersfoort vragen wij een reiskostenvergoeding.

 

Mogelijke thema's:

  • ‘De tuin in alle seizoenen’
  • ‘De beste planten voor de tuin’
  • 'Tuinieren in een veranderend klimaat'
  • 'Klimaatbestendig inrichten van de tuin'
  • 'De mooie moestuin'
  • ‘De Laatste Tuin’ (over grafbeplanting en symboliek op begraafplaatsen)

Heb je belangstelling? Neem dan contact met mij op.