Projecten

AAN DEZE PAGINA WORDT GEWERKT

Levensbestendige bostuin met onderhoudsvriendelijke beplanting in Hoogland. Het onderhoud van deze schaduwrijke tuin werd voor de bewoner te zwaar. Ik ben gevraagd een plan te maken om het onderhoud van de tuin te vereenvoudigen, met behoud van groen. Grote groepen beplanting, verschillende structuren en een weelderige bloeiende border maken deze tuin het hele jaar een belevenis.

Voortuin met een weelderige mixbeplanting in Leusden. Gepubliceerd in het boek 'Zelf je tuin beplanten' van Modeste Herwig. De eigenaresse van deze tuin houdt van veel kleur en is beslist niet schuw van pittige kleuren zoals geel en oranje. De bestrating bestaat uit een smal pad, die de driehoek van de erker volgt. De siergrassen en de lage, wintergroene haag van Prunus lusitanica geven de tuin ook in de winter structuur.

Tuinontwerp en beplantingsplan voor het Rijksmonument Het Badhuis op de Bosdrift in Hilversum. Het Badhuis is een ontwerp van de architect Dudok. Na een grote verbouwing is het gebouw opgedeeld in 2 woningen. De belijning van het Badhuis is doorgetrokken in de tuin, daarbij rekening houdend met de uiteenlopende wensen van de bewoners.  Aanleg 2019.