Tuinfotografie


Anneke Beemer Tuin & fotografie levert foto's en content aan o.a. groenleveranciers, hoveniers, tuintijdschriften, tuinboeken, gemeenten en Steenbreek.
Een klein deel van mijn foto-archief is opgenomen in de beeldbank van tuinfotografe Modeste Herwig en in de beeldbank van Sjon Heijenga  Vul in het zoekvenster Anneke Beemer in voor een overzicht van mijn foto's. 

Ik beheer zelf een grote database van tuinplanten, daarnaast bevat onze beeldbank diverse complete tuinreportages van met name Nederlandse tuinen in diverse seizoenen. In mijn beeldarchief zijn ook veel foto's te vinden die betrekking hebben op onze groene leefomgeving en het klimaat.

Bent u op zoek naar een speciale tuin- of plantenfoto, een mooie tuinreportage? Heeft u tuinfoto's of plantenfoto's nodig voor op de website of in de bedrijfsfolder? Op zoek naar iemand die uw groene contentmarketing kan verzorgen? Een affiliate bijdrager? Fotografie in opdracht? 
Neem voor al uw speciale wensen en vragen contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven. Prijzen zijn afhankelijk van het gebruik (commercieel / redactioneel / drukwerk / online) en de hoeveelheid af te nemen foto's. Foto's kunnen in diverse bestandsformaten (jpg en tiff) worden geleverd, afhankelijk van het gebruik.


Onze klanten: