Tuinfotografie

Naast beplantingsontwerper ben ik professioneel tuinfotograaf. Deels opgeleid door de bekende tuinfotografe Modeste Herwig, met wie ik jarenlang met plezier heb samengewerkt. Het fotograferen van tuinen en natuur werd mijn passie. Nadat ik een professionele Canon camera kon overnemen werd het al snel meer dan een passie. Inmiddels weer wat jaren verder en ook wat camera's verder, heb ik de stap gezet naar professionele tuin- en groenfotografie.

Zoekhulp

Een totaaloverzicht van al mijn tuinfoto's en plantenfoto's is er op dit moment helaas nog niet. Wel kan ik u op aanvraag vrijblijvend een preview toesturen van het beeld waarnaar u op zoek bent.
Heeft u tuinfoto's of plantenfoto's nodig voor de website, catalogus of bedrijfsfolder? Of bent u op zoek naar iemand die uw groene contentmarketing kan verzorgen? Fotografie in opdracht, voor bijv. een tuinreportage of een informatiefolder? Er is veel mogelijk! 


Database tuinplanten

Ik beheer zelf een grote database van tuinplanten, deels te bekijken bij het Planten ABC.


Tuinreportages en de groene leefomgeving

Daarnaast bevat mijn beeldbank diverse complete tuinreportages van met name Nederlandse tuinen in diverse seizoenen. In mijn beeldarchief zijn veel foto's te vinden die betrekking hebben op de groene leefomgeving, biodiversiteit en het klimaat.

Een klein deel van mijn foto-archief is opgenomen in de beeldbank van tuinfotografe Modeste Herwig en in de beeldbank van Sjon Heijenga  Vul in het zoekvenster van deze beeldbanken 'Anneke Beemer' in voor een overzicht van mijn foto's. 

 

Informatie

Neem voor al uw speciale wensen en vragen contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven. Prijzen zijn afhankelijk van het gebruik (commercieel / redactioneel / drukwerk / online) en de hoeveelheid af te nemen foto's.
Foto's kunnen in diverse bestandsformaten (jpg en tiff) worden geleverd, afhankelijk van het gebruik.


'Ik heb anders leren kijken, wat mij helpt in het maken van de juiste foto'.Ik lever foto's en content aan groenleveranciers, hoveniers, tuinarchitecten, tuintijdschriften, tuinboeken, gemeenten en Rainproof: