TUINONTWERP SCHETSSERVICE EN BEPLANTINGSADVIES ONLINE 

 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een ontwerp voor de tuin of invulling van de beplanting? Liggen er misschien al ideeën over de inrichting van de tuin maar is het moeilijk om dit om te zetten naar een mooi tuinontwerp of beplantingsplan? Dan is de TUINONTWERP SCHETSSERVICE of BEPLANTINGSADVIES ONLINE SERVICE misschien de oplossing.

Kosten: € 150,- voor een tuinontwerpschets of beplantingsadvies voor tuinen tot 120 m2. U krijgt de schets of het advies zowel digitaal als per post thuis gestuurd. Na een aanbetaling van € 50,- en ontvangst van de benodigde informatie start ik binnen afgesproken termijn met de schets of het advies, de levertijd bedraagt ca. drie weken.

De tuinontwerpschets vormt een goede basis voor verdere uitwerking van uw tuinplannen, bijv. richting uitvoerend hovenier. In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om mij de tuinschets verder uit te laten werken naar een definitief tuinontwerp.

Wenst u alleen een beplantingsadvies, dan ontvangt u een foto-overzicht van de geselecteerde beplanting en een plantenlijst in Excel.

 

Wat heb ik nodig?

Een plattegrond op maat. Op de plattegrond dient aangegeven te worden waar het noorden ligt. In geval van een beplantingsadvies graag aangeven waar de plantvakken zich bevinden, de afmetingen van deze plantvakken en de hoeveelheid zon per plantvak. I.v.m. een goede voorbereiding vraag ik u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en mij een aantal duidelijke foto’s van de tuin en de plantvakken toe te sturen. 


Ik ben verbonden aan de schetsservice van de TuinOntwerpersGroep (TOG)