TUINONTWERP SCHETSSERVICE EN BEPLANTINGSADVIES ONLINE 

 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een ontwerp voor de tuin of invulling van de beplanting? Liggen er misschien al ideeën over de inrichting van de tuin maar is het moeilijk om dit om te zetten naar een goed tuinontwerp of beplantingsplan? Dan is de TUINONTWERP SCHETSSERVICE of BEPLANTINGSADVIES ONLINE SERVICE misschien de oplossing.

De kosten bedragen € 150,- voor een online ontwerpschets of beplantingsadvies. Dit geldt voor tuinen tot 100 m2. Heeft u een royalere tuin, vraag dan naar de mogelijkheden. 
U ontvangt de schets of het advies digitaal. Per post kan ook (+ € 10,-). 

De tuinontwerpschets vormt een goede basis voor verdere uitwerking van uw tuinplannen, bijv. richting uitvoerend hovenier. In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om mij de tuinschets verder uit te laten werken naar een definitief tuinontwerp

Wenst u een beplantingsadvies, geef dit dan vooraf duidelijk aan. Op dit beplantingsadvies is niet in detail aangegeven waar precies welke plant staat, het gaat immers om een advies.
Wel ontvangt u een foto-overzicht van de geselecteerde planten (zie afbeeldingen), aangegeven per plantvak en een daarbij horende plantlijst in Excel. Op deze plantlijst staat vermeldt de Nederlandse en Latijnse plantnaam, de hoogte, bloeitijd, kleur en bijzonderheden m.b.t. onderhoud. Wenst u liever een uitgebreider beplantingsplan, lees dan hier verder voor de mogelijkheden. Aan een beplantingsplan zijn meer kosten verbonden.

Beplantingsplan online Anneke Beemer Amersfoort voortuin
Beplantingsplan online Anneke Beemer Amersfoort voortuin

Wat heb ik nodig?

Een plattegrond op maat. Op de plattegrond dient aangegeven te worden waar het noorden ligt. In geval van een beplantingsadvies graag aangeven waar de plantvakken zich bevinden, de afmetingen van deze plantvakken en de hoeveelheid zon per plantvak. I.v.m. een goede voorbereiding vraag ik u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en mij een aantal duidelijke foto’s van de tuin en de plantvakken toe te sturen. Na een aanbetaling van € 50,- en ontvangst van de benodigde informatie start ik binnen afgesproken termijn met de schets of het advies, de levertijd bedraagt ca. drie weken.


Ik ben verbonden aan de schetsservice van de TuinOntwerpersGroep (TOG)